Předpokládám, že když jsi přisurfoval na mou stránku, hledáš řešení na své obtíže:-)

Když se proklikáš mými službami, zjistíš, jak Ti můžu pomoci. Mezitím se mrkni na články, které jsem s láskou napsala.

Chceš se dozvědět více o mě a mé práci a dostávat informace přímo na email?

Proč používat přírodní mýdla

Letošní Vánoce jsou prapodivné, těšila jsem se, že je strávím s rodinou a poprvé také s Rosťou, ale osud nebo jak se to dá nazvat, to zařídil trochu jinak. Brácha, který žije dlouhodobě v Londýně, měl přiletět 21. prosince a hodinu před odletem mu přišla sms, že let je zrušen z důvodu nařízení vlády. Tak trochu jsme doufali, že to stihne....

Celý článek

Jaterní dietka

Játra jsou největší žlázou a největším orgánem v lidském těle. Jsou důležitá pro náš endokrinní systém, jsou orgánem látkové výměny, mají klíčovou roli v metabolismu makronutrientů a v neposlední řadě nejdůležitějším orgánem při detoxikaci. To na úvod stačí a proč vlastně píšu o játrech….mnoho mých přátel a kamarádů má špatné jaterní testy a chtějí vědět, co vlastně můžou a nemůžou jíst a pít, aby se ta jejich...

Celý článek

Nakopnutí nebo regenerace ještě před Vánoci?

Když mi před necelými dvěma lety zemřel manžel na náhlou srdeční příhodu a já už nemohla nic dělat, slíbila jsem si, že budu pomáhat alespoň těm, kteří jsou ještě živí. Nevěděla jsem ale, jak na to a v první řadě jsem musela pomoci sama sobě. Dva měsíce poté jsem se seznámila s Bemerem a zapadlo to do sebe jako puzzle a mě se...

Celý článek

15 pravidel spánkové hygieny

Znáte někoho ve svém okolí, kdo má problém se spánkem? Já jsem se tomuhle tématu moc nevěnovala, protože já problém se spánkem nemám, ale od té doby, co se svět převrátil vzhůru nohama zjištuji, že se spánkem má problém docela dost lidí. Přiznám se taky, že od té doby, co nevstávám pravidelně do práce a pracuju z domu,...

Celý článek

Nejvíce Vás zajímají osobní zkušenosti

Často se mě klienti ptají….A co vy, máte nějakou osobní zkušenost? Mám jich už opravdu hodně, ale často nemám žádné fotky nebo záznamy. Teď mám příležitost Vám jednu ukázat skoro v přímém přenosu:-) Bylo to takhle jednou v neděli a měli jsme vyzvednout jeho dceru u její maminky a jet na výlet. Těšil se tak moc, že z toho začal být nějak...

Celý článek

Proč začít s hubnutím na podzim?

Víc než jindy často chybí motivace – patříte mezi ty, co nechávají shazování kilogramů „po Novém roce“? Zapomeňte na konvence, tělo je potřeba pořád šokovat:-) Dobrých důvodů, proč začít hubnout na podzim je přitom víc, než by se na první pohled zdálo: Přestože se brzy stmívá, je podzim vhodným obdobím pro venkovní aktivity, podporující hubnutí (chůze, nordic walking, jogging)...

Celý článek

Úvaha nad snídaní

Dnešní snídaně připravovaná s chutí mi vnukla myšlenku, že mám zase chuť psát. Od té doby, co mi stěhováci převezli většinu věcí, se mi neskutečně ulevilo. Měla jsem ještě pár věcí v kuchyni, ale tu už jsme s mojí milovanou maminkou zvládly samy. Moje hlava se najednou vyčistila od negativních myšlenek a mám chuť na jídlo, chuť pracovat a tvořit. Je...

Celý článek

Je čas se zastavit

Čas nezastavíš, ale sebe můžeš. V této hektické době je čas se zastavit. Coronavirus řádí všude ve světě a říká nám….pojďme se zastavit a zrekapitulovat svůj život. Pro mě osobně to znamená, uchýlit se v bezpečí domova a přemýšlet nad tím, co se mi v životě stalo a děje. Proč to tak bylo? Na to už znám odpověď:-) Protože to tak...

Celý článek

Nebezpečí nebo strach?

Myslela jsem si, že se tomu vyhnu, že to nechám plynout a časem to stejně vyšumí. Ale kamarádi se mě  ptají na názor, tak se ho pokusím vyjádřit pro všechny tady. Už dlouho se o tom diskutuje, panika se mezi lidmi šíří více než coronavirus a dnes se ke mně dostala informace přímo od lékaře, která mě jenom ujistila...

Celý článek

Rizoto trochu jinak

Ahoj, nedávno jsem sdílela fotku mého rizota na instagramu a psali jste mi, jestli mám někde recept. Tak jsem mrkla na blog a koukám, recept tam ještě nemám:-). Jdu na to a hned to napravím. Jelikož ale ráda experimentuju, nikdy vlastně není to rizoto stejné. Základ je ale podobný. Co tam teda dávám: Rýže jasmínová, to je základ, a protože mám rýžovar,...

Celý článek