Nebezpečí nebo strach?

Myslela jsem si, že se tomu vyhnu, že to nechám plynout a časem to stejně vyšumí. Ale kamarádi se mě  ptají na názor, tak se ho pokusím vyjádřit pro všechny tady.

Už dlouho se o tom diskutuje, panika se mezi lidmi šíří více než coronavirus a dnes se ke mně dostala informace přímo od lékaře, která mě jenom ujistila v tom, že se nemýlím.

Článek v angličtině zde >>>

Jak tento virus vznikl a proč vlastně, to si můžu jenom domýšlet a vytvářet tak domněnky. Něco jsem četla na internetu, něco jsem slyšela v rádiu a můj názor je stále stejný.

Pokud mám silnou imunitu, nemůže mě zabít obyčejný vir, kterých si v těle nosíme stovky, možná tisíce. Ten vir může způsobit samozřejmě spoustu potíží, ale zabít může jenom toho, kdo je dlouhodobě nemocný nebo oslabený. Napadla mě dokonce i myšlenka, že někdo je na tom tak špatně, že by si vlastně přál, aby ho to postihlo a měl už klid.

Pamatuju si velmi dobře na svou babičku, která už rok předtím, než opravdu zemřela, mi říkala.

„Mě už ten život nebaví, já už tady nechci být.“

Nebudu zbytečně zacházet do podrobností, co všechno si o tom uměle vypuštěném viru myslím, je to podobné jako kdysi s očkováním proti děložnímu čípku, podobné jako s prasečí a ptačí chřipkou. Bylo o tom napsáno nespočet  článků a knih a jako jednu z mnoha uvedu tuhle:

Doba jedová

Prof. Strunecká napsala ještě několik dalších pokračování, ale tahle kniha mi před lety otevřela oči, doporučuji všem, kdo nechce jít se stádem.

Jak se tedy efektivně bránit coronaviru?

Napíšu jenom, jaké postupy dělám já. Možností je samozřejmě spousta, pokud si nevíte rady třeba s tím, jaké doplňky stravy jsou kvalitní, jaké potraviny posilují imunitu, jaké bylinky používat….klidně se ozvěte a objednejte na konzultaci.

Já se o svou imunitu starám průběžně během celého roku, protože vím, že v potravinách je minimum vitamínů a minerálních látek, musím je doplňovat pomocí potravinových doplňků.

Moje nejoblíbenější je colostrum a chlorela, nedám dopustit na aloe vera gel, který ale střídám s mladým ječmenem. Přes zimu je samozřejmostí doplňovat vitamín D3, který se přes zbytek roku tvoří sám při dostatečném pobytu na slunci.

Článek o vitamínu D3 zde >>>

Blíží se jaro a ze země už vykukuje medvědí česnek, o kterém jsem napsala článek už dříve a najdete ho zde >>>

O kopřivě dvoudomé snad nemusím mluvit, ta je samozřejmou součástí mé jarní očisty, dělám si z ní čaj a špenát, občas polévku….recept zde >>>

Poslední věc, kterou zmíním je můj miláček Bemer, který podporuje přirozenou mikrocirkulaci v těle a výrazně tak posiluje imunitu.

Pokud jste ještě Bemer nevyzkoušeli, ráda vás uvítám v mé poradně v Hrabové🙂

Renča

Renáta Nováková
Jsem to prostě já.... Nadšeně propaguji zdravý životní styl, nedržím žádnou dietu, sportuji tak, aby mě to bavilo a přiměřeně svému věku, dělám jenom ty věci, které považuji za správné, snažím se lidem říkat pravdu, i když je to někdy nepříjemné, nesnáším přetvářku.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů najdete zde: http://rencanovakova.cz/gdpr/